"Voor een optimaal rendement moet uw website een integraal onderdeel van uw commerciële strategie zijn."

dinsdag 23 januari 2018  

Natuurlijk leveren wij u alle techniek, training en advies voor een professionele website. Onze oplossing helpt u bij het winnen van nieuwe klanten. De pijlers onder onze methode zijn:

  • Vindbaarheid - Zorg dat uw potentiële klanten u vinden: houd rekening met het gedrag van zoekmachines en maak actief gebruik van de mogelijkheden die zoekmachines bieden.
     
  • Inhoud - Bied potentiële klanten snel die informatie die zij zoeken, dat wil zeggen: overtuigende specificaties, voldoende details en niet te vergeten richtprijzen. Alleen als u uw klanten de juiste informatie levert, blijft u een potentiële gegadigde. Biedt u deze informatie niet dan is de kans groot dat men u niet verder als potentiële leverancier beschouwd: u wordt overgeslagen!
     
  • Ondersteuning - Voorzie de inkopers en specialisten bij uw potentiële klanten van de juiste informatie. Zij zijn immers een essentiële schakel in het aankoopproces van uw potentiële klant. Zij verkopen uw producten en diensten intern verder. Leg ze in de watten en biedt ze de informatie die ze nodig hebben om uw product bij hun baas te verkopen!
     
  • Overtuiging - Bouw zekerheden in en werk aan uw reputatie. Zorg bijvoorbeeld voor een goede klantondersteuning en laat anderen vertellen hoe zij over u denken.

 
Met onze dienst "Professionaliteitsgarantie" bent u blijvend verzekerd van een effectieve website.

 

 

Onze kijk op websites  |  Waarom Cestus Websites? Copyright 2005-2010 Cestus Websites