Uitspraken van onze klanten:

Michale Schulze (over een van onze skins): "Clear and fast loading DNN skin. Excellent and quick support. If you search a skin solution for your DNN installation, you are right here."

dinsdag 23 januari 2018  
Recente referenties

 

De website van de Nederlandse Vereninging voor Kindergeneeskunde (www.nvk.nl) is live.

 

De website helpt de vereniging contact te houden met de leden en informatie te delen.

De website heeft een openbaar gedeelte en een besloten gedeelte. Voor dat laaste heeft ieder lid een eigen login account.

Op het besloten deel vinden de leden naast een forum voor interne discussies, een veelheid aan informatie die alleen voor leden toegankelijk is.

 

 

 

 

De website Alles over subsidie is live.
Doel van de site is tweeledig: 1. contact leggen met potentiële klanten (hiervoor zijn meerdere contactmogelijkheden gerealiseerd) en 2. kennis bij elkaar te brengen over subsidies voor het MKB (onder andere d.m.v. RSS feeds). Bezoekers kunnen door middel van een scan, inventariseren of hoe hun kansen op subsidie liggen.

Alles over subsidie is een initiatief van de GIBO groep, MKB adviseurs en LTO Noord.

Het ontwerp voor deze website is gemaakt door Bas Holtzer

 

 

 

 

De website van Landgoed de Horst in Driebergen is live. Voor deze klant is een agendafunctionaliteit gebouwd. Het is de bedoeling dat op termijn de partners van het landgoed hun evenementen in deze centrale agenda gaan onderhouden.

Landgoed de Horst is een trefpunt van kennis. Ontmoetingsplaats voor mensen en organisaties. Maar ook vrijplaats voor kunstenaars. Landgoed de Horst biedt managers, professionals en ondernemers een unieke plek waar werk en studie, natuur en cultuur, sport en ontspanning samenkomen.

Het ontwerp voor deze website is gemaakt door Jos van Roij

 

 

 

 

De websites van NXTP, New-ERP, Heliks en ITP International zijn live. Deze bedrijven maken gebruik van DotNetNuke als content management systeem.

Al deze bedrijven zijn dienstverlenens in hart en nieren.

NXTP levert procesverbetering en organisatieverandering met de nadruk op de menselijke component.

New-ERP levert bijzondere MS Dynamics Navision oplossingen die binnen no-time een hoog rendement opleveren.

De software van ITP international komt u tegen op bijna elke luchthaven in het Caribisch gebied.

Heliks levert integratie software componten voor CA Visual Objects.

 

 

 

 

De website van Nordicwalking-Sonsbeek uit Arnhem is live. Ed van Zanten en Judith Tenbusch, de drijvende krachten achter Nordicwalking Sonsbeek, kunnen nu nog meer doen met hun website.

Nordicwalking Sonsbeek leert u hoe u verantwoord kunt nordicwalken. Daarnaast geven ze ook clinics voor bedrijven.

 

 

 

 

De website van scholengemeenschap Pantarijn is vernieuwd. De website is ontworpen door Grafisch Atelier Wageningen.

R.S.G Pantarijn is een scholengemeenschap met locaties in Wageningen, Rhenen en Kesteren.

 

 

 

 

De website van Mesa-FBC is vernieuwd. De website is van een statische website overgezet naar DotNetNuke website. Het oorspronkelijke ontwerp is exact nagebouwd. Tevens wordt - in samenwerking met Apollo Software de hosting voor deze website verzorgd.

Mesa-FBC is het adviesbureau dat het familiebedrijf.

 

 

 

 

In samenwerking met het Haagse ontwerpbureau Op Stand heeft de website van OneLine Solutions een nieuw gezicht gekregen. OneLine loopt voorop in Business Intelligence en levert haar klanten praktische management informatie systemen.

 

 

 

 

Samen met Any en Remko Pleijsier van Kennit heeft hun DotNetNuke website een nieuw gezicht gekregen. Hiernaast ziet het resultaat.
Kennit levert software oplossingen op het gebied van: ICT-beheer, ERP-Consultancy, Integratie oplossingen en Softwareontwikkeling.

 

 Kennit, een referentie van Cestus Websites

 

 

 

Het-bouwnetwerk helpt particulieren aan een succesvol bouwproject. Of het nu gaat om de aanbouw van een serre, een dakkapel of grotere verbouwingen het-bouwnetwerk zorgt voor een passende en onafhankelijke ondersteuning van uw bouwproject. Zo wordt ieder bouwproject gegarandeerd een succes.

De website van het bouwnetwerk onderscheidt zich door het gebruik van DotNetNuke technologie die on-line ondersteuning van bouwprojecten mogelijk maakt.

 

 Het Bouwnetwerk, een referentie van Cestus Websites

 

 

 

Voor een van onze "overzeese" klanten hebben we een ontwerp sjabloon van Templatemoster.com omgezet in een perfect werkende skin. De site is Hubspot. Andere ontwerpen op basis van sjablonen van template sites vindt u op de pagina vormgeving en skinning.

Voor het realiseren van het gewenste grafische menu in deze skin hebben we gebruik gemaakt van een speciale menu component.

 

 Hubspot, een referentie van Cestus Websites

 

 

 

Voor Maurits Bruel - schrijver van het boek: de Geluksfabriek - hebben we de vormgeving van zijn HTML site 1-op-1 geconverteerd naar een DotNetNuke skin.

 

 Geluksfabriek, een referentie van Cestus Websites

 

 

 

We hebben samen met de medewerkers van Sustained Advantage een nieuwe look voor hun DotNetNuke site ontwikkeld. Er zijn verschillende skins ontworpen. De website wordt momenteel gevuld met inhoud.

 

Sustained Advantage is een Amerikaans management adviesbureau gespecialiseerd in de verbetering van de interne communicatie. Het "Language of Value" concept neemt bij hun advisering een prominente plaats in.

 

Dave Wakefield van "Sustained Advantage" zegt het volgende over onze samenwerking en het resultaat:

 

"This site is extremely important to us and we are very pleased to have it looking so professional and sharp. Everybody is very impressed and likes look, fonts and layout. Overall an excellent job."

Sustained Advantage een referentie van Cestus Websites

Home  |  Websites voor het MKB  |  DotNetNuke Dienstverlening  |  Referenties  |  Contact / over ons Copyright 2005-2010 Cestus Websites