dinsdag 23 januari 2018  
Het 'open source' Content Management Systeem 'DotNetNuke'

dotnetnukelogo.gifHoewel de naam u misschien wat vreemd in de oren klinkt, is DotNetNuke (DNN) verre weg het populairste 'open source' Content Management Systeem (CMS) voor het ontwikkelen van moderne websites. Wereldwijd zijn er vele duizenden gebruikers en het aantal actieve DotNetNuke websites ligt boven de 600.000.

 

Enkele kenmerken:

  • open source, dus geen licentiekosten
  • de vormgeving (het ontwerp of "skin") staat los van de inhoud. Er zijn heel veel standaard sjablonen gratis of voor een klein bedrag beschikbaar. Kijk bijvoorbeeld eens op onze demonstratie pagina's.
  • iedereen die kan tekstverwerken, kan uw website onderhouden. Dit kan vanaf elke plek met internettoegang. Ook hoeft u niet bang te zijn dat door aanpassingen van de inhoud, de site niet meer werkt. Dit is nagenoeg onmogelijk.
  • heel veel functionaliteit is standaard inzetbaar zie ons overzicht. Meer details over DotNetNuke kunt u op de homepage van DotNetNuke lezen (Engelstalig).

 

De populariteit van DotNetNuke en de specialisten die DotNetNuke continu verder ontwikkelen stellen zeker dat er altijd passende ondersteuning gevonden kan worden. Door DotNetNuke te gebruiken kiest u voor een onafhankelijke en toekomstgerichte oplossing: u hoeft niet bang te zijn voor gedwongen winkelnering.