"Professionaliteitsgarantie, omdat uw website blijvend meerwaarde moet bieden."

dinsdag 23 januari 2018  

Met deze dienstverlening helpen wij u om uw website zo optimaal mogelijk te in te zetten. Wij controleren met enige regelmaat uw website, geven u tips en voeren (na toestemming) kleine aanpassingen door. Alles om uw product of dienst nog beter voor het voetlicht te brengen en uw (potentiële) klanten nog beter te bedienen.

Wij vergelijken deze dienstverlening graag met het onderhoud van uw machinepark of met het onderhouden van uw zakelijke contacten. Ook hier steekt u tijd in omdat u weet dat deze activiteiten op langere termijn noodzakelijk zijn. Dit geldt ook voor het beheer van uw website.

Het internet is een zeer dynamische omgeving en zonder aanpassingen veroudert uw website snel. Uw bezoekers (en dus potentiële klanten) zal dit opvallen en uw eerste indruk is niet meer optimaal.

Wat houdt onze professionaliteitsgarantie concreet in?

  1. Eens per kwartaal analyseren wij u website en geven u een concreet verbeteradvies. Wij checken uw performance in Google (en andere zoekmachines) op basis van de voor u belangrijke zoekbegrippen. Wij voeren – indien u ons daarvoor toestemming geeft – kleine wijzigingen door. Denk hierbij aan aanpassingen om u website nog beter vindbaar te maken, of aan het corrigeren van spelfouten.
    Ook geven wij u concrete adviezen hoe u uw page ranking verder kunt verbeteren en wijzen u op mogelijkheden voor verdere optimalisatie van uw site.
  2. Wij ondersteunen u bij het beheer van uw website. D.w.z. gebruikers administreren, e-mail adressen onderhouden, toegangsrechten onderhouden, nieuwe functionaliteit installeren en/of de vormgeving verbeteren. Ook kunnen wij het plaatsen van inhoud (teksten, figuren, afbeeldingen e.d.) op uw website desgewenst van u overnemen.

Daarnaast ontvangt u als klant van deze dienstverlening eens per kwartaal onze speciale informatiebulletin. In deze brochure maken we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online zaken doen concreet. Wij vertellen u hoe u de mogelijkheden, die u misschien al in de pers gelezen heeft, concreet kunt inzetten. Wij geven ook onze inschatting van wat u van deze mogelijkheden kunt verwachten.

 

De kosten voor deze dienstverlening zijn afhankelijk van het afgesproken takenpakket, vanaf € 25,- ex. BTW per maand.

Professionaliteitsgarantie  |  Zoekmachine optimalisatie  |  Maatwerk  |  Trainingen  |  Website ontwerp en vormgeving  |  Website Hosting Copyright 2005-2010 Cestus Websites