"Het integreren van uw website in uw bedrijfsprocessen verhoogt de efficiëntie van uw bedrijfvoering."

dinsdag 23 januari 2018  

"Documenten delen, een electronische helpdesk opzetten, online afspraken maken, enz.
Met DotNetNuke is heel veel mogelijk."

 

Met ons product "Interactief met klanten" kunt u nog meer uit uw website halen en uw website verder in uw bedrijfsprocessen integreren. Het kan bijvoorbeeld gaan om een internetwinkel, een gebruikersforum of een nieuwsbrief oplossing.
 

Bij dit product leveren wij u de volgende functionaliteiten en diensten:

Een forum module die u kunt gebruiken voor uw verkoop en klantondersteuning. Het voordeel van een forum is, dat het leidt tot extra kennisuitwisseling en een betere binding tussen u en uw klanten. Mettertijd kan een forum voor uw klanten en uw (nieuwe) medewerkers een waardevolle kennisbank worden.
Bezoekersregistratie. Hiermee kunt u gerichte stappen zetten op het gebied van internetmarketing.
Afgeschermde pagina's inclusief rollen en rechten beheer. Hiermee kunt u de documenten, die u met uw klanten uitwisselt, op afgeschermde pagina's beschikbaar stellen. Dit heeft tot voordeel dat uw klanten altijd over de meest actuele documenten kunnen beschikken.
Met behulp van de afgeschermde pagina's kunt u ook een personeelswebsite inrichten en daar allerlei informatie voor uw personeel op plaatsen, bijvoorbeeld: CAO documenten of de foto's van het laatste bedrijfsuitje.
Nieuwsbrief module. Voor gerichte e-mail marketing aan geregistreerde bezoekers van uw site.
Een extra cursus om de geavanceerde mogelijkheden van DotNetNuke onder de knie te krijgen. Tijdens deze cursus leren u medewerkers omgaan met de toegevoegde modules en het gebruikersmanagement.
 


 

Natuurlijk maakt u ook gebruik van alle standaard DotNetNuke functionaliteit die op andere pagina's beschreven is. Zie hiervoor de pagina's: Websites voor het MKB en Professioneel op het internet

  

Het product "Interactief met klanten" bieden wij aan voor € 950,- ex BTW. Een kompleet overicht van onze producten en diensten (inclusief prijzen) kunt u vinden op de pagina: Productoverzicht.

 

Op het gebied van DotNetNuke kunnen we heel veel voor u doen
Onze overige diensten

Op het gebied van DotNetNuke kunnen wij u heel veel bieden. Ons dienstenpakket:

  • configureren van de functies voor meertalige websites
  • inrichten van een online winkel
  • ontwikkelen van modules en formulieren
  • skinning, ontwerp en vormgeving
  • installeren en configureren van niet-standaard modules
  • onderhoud, beheer en training
Professioneel op het internet  |  Interactief met klanten  |  Overzicht producten en diensten Copyright 2005-2010 Cestus Websites